O nama

Naš tim spreman je učiniti sve kako bi pružio najbolje Vašim četveronožnim ljubimcima. Najnovijom opremom i neprestanim usavršavanjem nastojimo pomoći svojim klijentima.

Veterinarska praksa Uvodić je specijalistička ambulanta za male životinje osnovana 2017.godine.  Opremljeni smo najnovijom opremom da bismo što bolje osigurali najbolju skrb za naše pacijente.

Tim se sastoji od 2 veterinara i veterinarske tehničarke te našeg ''terapijskog'' psa koji pomaže u oporavku :-)


Životopisi

Sara Uvodić, mag.univ.med.vet.

Veterinarka i vlasnica Veterinarske prakse Uvodić diplomirala je 2013.godine na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stručni staž i usavršavanje odradila je na veterinarskoj klinici u Lyonu, Francuska,  a 2016.godine završava stručni specijalistički studij ''Patologija i uzgoj domaćih mesoždera''.


Vinko Vladimir Jukić, dr.med.vet.

Veterinar zadužen za kirurške zahvate Vaših ljubimaca, diplomirao je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu. Osim kirurgijom bavi se i velikom praksom.

Igor Tomić, dr.med.vet.

                                                                Emilija Polonijo, vet.teh.

Naša veterinarska tehničarka završila je srednju veterinarsku školu 2014., a našem timu se pridružuje 2018. godine. Najveći je stručnjak za smanjivanje stresa kod Vaših ljubimaca maženjem :-)
© 2016 Veterinarska praksa Uvodić, sva prava zadržana
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno!